Retourneren

 1. Enkel voorraad-producten kunnen teruggenomen worden.
 2. De goederen moeten zich in de originele staat bevinden met de verpakking intact en niet geopend, en zonder opschriften.
 3. Er wordt steeds 50,00€ aangerekend voor administratie- en verwerkingskosten
 4. De retourvergoeding zelf is afhankelijk van de termijn waarin de goederen worden geretourneerd :
 • Binnen de 3 maanden is de retourvergoeding 80%
 • Binnen de periode van 3 maanden tot 6 maanden is de retourvergoeding 60%
 • Binnen de periode van 6 maanden tot 9 maanden is deze retourvergoeding 40%
 • Binnen de periode van 9 maanden tot 12 maanden is deze retourvergoeding 20%
 1. Goederen ouder dan 1 jaar kunnen niet meer worden geretourneerd.
 2. Voor een retour moet eerst contact opgenomen worden met Albintra, per mail naar sales@albintra.be, met vermelding van de originele orderbevestigingsnummer of factuurnummer, de reden van de retour en minstens 1 duidelijke foto van de te retourneren goederen.
 3. Albintra behoudt zich vervolgens het recht om aanvullende foto’s van het/de geretourneerde product(en) op te vragen en/of de vertegenwoordiger langs te sturen voor controle.
 4. Na opmaak van een retour bon zal Albintra de te retourneren goederen bij een volgende levering én in functie van de logistieke mogelijkheden, komen afhalen.
 5. De verantwoordelijkheid voor het transport ligt bij de retourgever, dus eventuele schade zal op hem of haar verhaald worden.  Indien de retourgever dit niet wenst kan hij of zij het product komen terugbrengen en controleren we de goederen bij aankomst.
 6. Elke retour vindt steeds plaats onder voorbehoud van controle van de goederen door Albintra en kan op elk moment geweigerd worden indien de goederen niet beantwoorden aan de criteria hierboven vermeld.
 7. Opmaak van de creditnota geschiedt pas nadat alle informatie bij de boekhouding betreffende de retour, is toegekomen.

 

Opgemaakt te Broechem, 2020