Tour de Gaume 2024 - Een dag vol prachtige voertuigen en gezelligheid

Algemeen nieuws

Op 23 juni 2024 vond het jaarlijkse evenement Tour de Gaume plaats, een unieke samenkomst die liefhebbers van auto's, motorfietsen, tractoren en mobylettes samenbracht in de prachtige regio Gaume in België. FAKRO was trots om als sponsor bij te dragen aan het succes van dit bijzondere evenement.

De Tour de Gaume biedt deelnemers een kans om deel te nemen aan een ontspannen en plezierige tocht door de pittoreske landschappen van de Gaume-regio. Met speciaal ontworpen routes konden de deelnemers genieten van de mooiste bezienswaardigheden en landschappen die de regio te bieden heeft. Het niet-competitieve karakter van het evenement zorgde ervoor dat iedereen, van klassieke autoliefhebbers tot tractorenthousiastelingen, volop kon genieten.

Dit evenement was zonder twijfel een groot succes. De combinatie van verschillende voertuigtypes, de prachtige omgeving en de uitstekende organisatie zorgden voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen die erbij was. We kijken nu al uit naar de volgende editie en zijn trots op onze bijdrage aan deze memorabele dag.

Tour de Gaume 2024