Eerste Albintra-FAKRO Classic op 06/09/15!

Algemeen nieuws

Op 06/09/15 is het zover!  Dan vindt de allereerste editie van de Albintra-FAKRO Classic plaats, een wielerevent met twee ritten: een van 60 en een van 100 km.  We organiseren dit event in samenwerking met de Vlaamse Wielrijdersbond (VWB).  Vertrekken kan tussen 7u30 en 10u vanuit de burelen van Albintra in Broechem (Bistweg 80) en er is een bevoorradingspost voorzien in Sint Lenaarts.  Na de ritten is er mogelijkheid om bij ons iets te drinken en te eten.

De inschrijving bedraagt 2€ voor leden en 4€ voor niet-leden van de VWB, cash te betalen voor het vertrek aan de inschrijvingen op Albintra. 

We organiseren ook twee tombola's:

  • 1 deelnametombola: iedereen die deelneemt aan de Albintra-FAKRO Classic maakt kans om een prachtige fiets van Ridley te winnen!
  • 1 aanwezigheidstombola: blijf na je sportieve inspanning nog iets drinken of iets eten, en misschien win je ook nog een prachtig wielertruitje!

Al de winst van dit sportieve event gaat naar het Revalidatiecentrum Pulderbos.  Schrijf je dus snel in via www.fakro.be/fakrofiets!

Rit 60 KM Albintra-FAKRO Classic

Rit 100 KM Albintra-FAKRO Classic