FAKRO werd in 1991 opgericht in Polen en is wereldwijd de tweede grootste dakvensterfabrikant en de belangrijkste producent van platdakvensters.  Met meer als 3.300 werknemers, twaalf fabrieken en over de tweehonderd duizend vierkante meter aan productie faciliteiten, veertien eigen filialen in het buitenland en een uitgebreid distributienetwerk is FAKRO een grote speler in de bouwsector.  Het bedrijf is in volle expansie en biedt een ruim gamma aan (plat)dakvensters, aangevuld met uitgebreide reeksen accessoires.  FAKRO is tevens een belangrijke fabrikant van zoldertrappen met een waaier aan mogelijkheden en tal van modellen.  Om aan de veranderende noden van zijn klanten te voldoen innoveert FAKRO voortdurend.

Producten

De VMZ buitenzonweringen voor verticale ramen van FAKRO bieden de ideale oplossing om de warmte van de zon tegen te houden.

FAKRO produceert sinds 1991 hoogkwalitatieve (plat)dakventers en zoldertrappen.  De firma is uitgegroeid tot de tweede grootste dakvensterfabrikant ter wereld.

De molenaarstrappen van FAKRO zijn gemaakt van massief dennenhout en kunnen worden gemonteerd tot een maximale plafondhoogte van 290 cm of 357 cm.

FAKRO is pionier op vlak van platdakvensters sinds 2013 en biedt een uitgebreid, design gamma aan met uitstekende akoestische en thermische prestaties.

FAKRO biedt een groot gamma aan zoldertrappen.  Al de modellen zorgen voor een comfortabele en veilige toegang tot zolderruimtes.

Verkooppunten