FAKRO produceert sinds 1991 hoogkwalitatieve (plat)dakventers en zoldertrappen.  De firma is uitgegroeid tot de tweede grootste dakvensterfabrikant ter wereld.

FAKRO is pionier op vlak van platdakvensters sinds 2013 en biedt een uitgebreid, design gamma aan met uitstekende akoestische en thermische prestaties.

De PVC-platen van Ondex zijn zeer slagvast en vorstbestendig.  Er bestaan ook specifieke oplossingen voor in de landbouw.

De driewandige Thermonda golfplaten kunnen gebruikt worden als isolerende lichtstrook in golfplaten daken, als wand- en shedbeglazing, alsook in lichtdoorlatende dakstructuren.

Dankzij de hoogwaardige lichtkoepels, opstanden, ventilatiesystemen en rook- en warmteafvoersystemen (RWA) van MegaluX kan daglicht zowat in elke ruimte voorzien worden.

Makrolon longlife spouwplaten zijn zeer slagvast en daardoor gebruiksvriendelijk.  Ze kunnen ook in koudgebogen toestand gebruikt worden.

Biplex+ is een gemicroperforeerde dubbelwandige PP-plaat die zorgt voor de evacuatie van vocht en damp en een betere ventilatie onder het dak.

Polyester rollen van RUBALUX zijn glasvezel versterkte en doorschijnende rollen. Ze zorgen voor een natuurlijke lichtbron zowel bij dak- als wandtoepassing.

Onduline gebitumeerde golfplaten zijn vormvaste en duurzame platen voor zowel dak- als wandbekleding van o.a. tuinhuisjes, stallingen edg. 

Onduvilla is een dakpanelement op basis van cellulose vezels en bitumen.  Het combineert de esthetiek van dakpannen met het lichtgewicht van bitumengolfplaten.